ΕΔΡΑ

Αίμωνος 71 & Κρέοντος,

Ακαδημία Πλάτωνος

104 42 Aθήνα

Τ: +30 210 51 44 160

F: +30 210 51 42 366

E: info@nonstop.gr

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ & WEB OFFSET

Δαμασκηνίας 13 (πρώην 3),

Θέση “Νέο Μονομάτι”

136 77 Αχαρναί Αττικής

Τ: 210 24 02 750

F: 215 52 54 855

E: info@nonstop.gr

ΚΥΤΙΟΠΟΙΪΑ

ΧΑΡΤΙΝΗ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η συσκευασία καλύπτει διάφορες απαιτήσεις του εμπορίου και μια χαρακτηριστική συσκευασία βοηθάει στο να προσδιορίσει την εικόνα του προϊόντος και της εταιρείας στα μάτια του καταναλωτή. Το τμήμα Βιομηχανικού Σχεδιασμού της NONSTOP PRINTING Ltd λαμβάνει υπόψη όλες εκείνες τις παραμέτρους και συνδυάζοντας βιομηχανικό design υψηλού επιπέδου, λειτουργική & πρακτική εφαρμογή αλλά και μοντέρνο γραφιστικό σχεδιασμό, δημιουργεί προϊόντα χάρτινης συσκευασίας υψηλής προστιθέμενης αξίας, που εξυπηρετούν τις ανάγκες των προϊόντων αλλά και των καταναλωτών.

POP MATERIALS / ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Δημιουργούμε προωθητικά υλικά ώστε τα προϊόντα σας να αποκτούν ταυτότητα, να ξεχωρίζουν και να αποκτούν μια μονοσήμαντη επικοινωνία με τον καταναλωτή στο σημείο πώλησης. Ακόμη κι όταν η ανάγκη σας απαιτεί ιδιαίτερο σχεδιασμό, εμπλοκή χειρωνακτικής γραμμής παραγωγής, ξεχωριστά υλικά η ακόμη και διαίτερη μηχανολογική υποστήριξη, για να αναδείξει το concept του προϊόντος ή της στρατηγικής επικοινωνίας σας, η NONSTOP PRINTING Ltd  διαθέτει την γνώση και κυρίως την θέληση να δημιουργήσουμε μαζί προϊόντα με ξεχωριστή εμφάνιση και ιδιαίτερο χαρακτήρα. Απλώς συζητήστε μαζί μας τι φαντάζεστε…

ΜΗ ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΙΚΑ ΥΛΙΚΑ

Προσφέρουμε καινοτόμες λύσεις offset εκτύπωσης με ειδικά μελάνια FOLLIEN σε μη απορροφητικά υλικά PVC, PP, PET, POLYSTYRENE έως 0,8 mm πάχος, PVC αυτοκόλλητα, ακρυλικό πολυεστέρα και υλικά θερμοτυπίας με Stochastic FM screen έως 10 μm και 1250 lpi. Μια ξεχωριστή κατηγορία είναι η εκτύπωση IML ετικέτας η οποία με την διαδικασία της σύντηξης χρησιμοποιείται κυρίως στον τομέα συσκευασίας τροφίμων.