ΕΔΡΑ

Αίμωνος 71 & Κρέοντος,

Ακαδημία Πλάτωνος

104 42 Aθήνα

Τ: +30 210 51 44 160

F: +30 210 51 42 366

E: info@nonstop.gr

ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΧΑΡΤΙΝΗΣ
ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ & WEB OFFSET

Δαμασκηνίας 13 (πρώην 3),

Θέση “Νέο Μονομάτι”

136 77 Αχαρναί Αττικής

Τ: 210 24 02 750

F: 215 52 54 855

E: info@nonstop.gr

ΣΗΜΕΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗΣ

  • Εφαρμόζουμε εκτύπωση με στοχαστικό ράστερ, μια μοναδική καινοτομία της NONSTOP PRINTING Ltd ,καθώς ενώ η εκτύπωση είναι offset, δίνουμε στα προϊόντα ποιότητα εκτύπωσης συγκρίσιμη μόνο με εκείνη των φωτογραφικών εκτυπώσεων, αφού δεν υπάρχουν οι γνωστές κουκίδες – dots - στην εκτύπωση.
  • Χρησιμοποιούμε την τεχνολογία εκτύπωσης MetalFX (επίσης γνωστή ως MFX), που χρησιμοποιεί τα 2 βασικά μεταλλικά χρώματα (ασημί-χρυσό) για να αποδώσει όλη την παλέτα των μεταλλικών χρωμάτων με εκπληκτικά αποτελέσματα. Μια μεταλλική (ασημί-χρυσό) βάση, με το κατάλληλο ποσοστό raster, τυπώνεται σε ποικίλες ποσότητες για να δώσει επιπλέον χρώματα και μια πραγματικά λαμπερή μεταλλική εμφάνιση.
  • Παρέχουμε τρισδιάστατες εκτυπώσεις (3D), σε υλικό lendicular, με δυνατότητα οπτικών εφέ όπως ζουμ, βάθος, αλλαγή εικόνας, κίνηση κτλ. Δίνουμε έτσι τη δυνατότητα σε μια απλή εικόνα να πάρει χαρακτηριστικά κίνησης, προσελκύοντας το μέγιστο ενδιαφέρον παρατήρησης στο προϊόν ή την υπηρεσία που προβάλλει.
  • Διαθέτουμε πλήρη καθετοποίηση σε όλους τους τομείς δραστηριοποίησής μας, κάτι που εξασφαλίζει καλύτερο έλεγχο σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας και άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες των πελατών μας.
  • Οι διαδικασίες και τα υλικά μας είναι απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον, από τη χρήση μη τοξικών μελανιών και βερνικιών νερού, χαρτιών FSC, εκτύπωση χωρίς την χρήση ισοπροπυλικής αλκοόλης έως την ανακύκλωση χάρτου, αλουμινίων και χημικών.